CondoleancemapCondoleancemappen en herinneringshartjes voor op de kist

Condoleancemappen en herinneringshartjes voor op de kist

Wanneer een dierbare overlijdt, dan wil je niets anders dan deze persoon een laatste eer bewijzen. Een mooi en persoonlijk afscheid is daarom belangrijk. Als uitvaartondernemer heb je hierin een belangrijke rol. Er komt veel op de nabestaanden af. Van het kiezen van de kist tot het selecteren van de juiste muziek. Het zijn dingen die bepalend zijn voor een uitvaart. Maar wat als je het nóg persoonlijker kunt maken? Zodat dierbare herinneringen aan de overledene, maar ook mooie herinneringen aan de dag van de uitvaart blijven bestaan?

Maak een afscheid nog persoonlijker met op maat gemaakte condoleancemappen en herinneringshartjes

Soms kiezen nabestaanden ervoor om de uitvaart nog persoonlijker te maken. Als uitvaartondernemer is het prettig als je hierop kan inspelen. In de praktijk gebeurt het echter vaak dat uitvaartondernemers hier niet bij kunnen helpen omdat er grote aantallen besteld moeten worden. Bij Condoleancemap.nl bestel je als uitvaartondernemer eenvoudig hele kleine aantallen. Zo kun je de nabestaanden helpen om de uitvaart nóg mooier te maken.

Uitvaart artikelen laten bedrukken voor de nabestaanden

Persoonlijke condoleancemappen

Een persoonlijk bedrukte condoleancemap waar een foto, een naam of andere mooie herinneringen in staan. Een mooie herinnering aan de gasten die aanwezig waren op de uitvaart, en een warme herinnering aan de overledene.

Herinneringshartjes voor op de kist

Wanneer nabestaanden met elkaar mooie momenten willen beleven vóór de uitvaartceremonie plaatsvindt, kun je hen de prachtige houten hartjes aanbieden. Deze hartjes kan iedereen op persoonlijke wijze decoreren, waarna deze op de kist geplakt kunnen worden.

Herinneringsboom

Ook kunnen de houten herinneringshartjes in een zogenaamde ‘herinneringsboom’ gehangen worden door middel van een touwtje. Het boompje straalt rust en vrede uit en kan tijdens de uitvaart op of naast de kist worden gezet. Het boompje kan mee in de kist, of mee naar huis met de nabestaanden.

Condoleancemappen en andere uitvaart producten bestellen vanaf kleine aantallen

Het voordeel van uitvaart artikelen bestellen bij Condoleancemap.nl, is dat je vanaf zeer kleine aantallen kunt bestellen. Je hoeft dus geen grote uitvaartorganisatie te zijn. Ben je een kleine uitvaartondernemer of particulier? Dan bestel je gerust je persoonlijke afscheidsmaterialen. Wij maken condoleancemappen en herinneringshartjes en -bomen op maat en bedrukken deze naar wens van de nabestaanden.

Subtiel het logo van je uitvaartonderneming laten drukken

Natuurlijk is het mogelijk om het logo van je uitvaartonderneming subtiel op de uitvaart materialen te laten drukken. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden. Neem gerust contact op als je wilt weten wat we voor jouw uitvaartonderneming kunnen betekenen.

Voordelen van Condoleancemap.nl

  • Je kunt bij ons hele grote én hele kleine aantallen condoleancemappen en uitvaart artikelen bestellen
  • Wij maken uitvaart producten op maat
  • Vormgeven en bedrukken naar wens van de nabestaanden
  • Uitgebreid assortiment waardoor je jouw cliënten ruime keuze kunt bieden
  • Jouw logo subtiel laten bedrukken voor meer naamsbekendheid