CondoleancemapCondoleancemappen laten bedrukken

In onze uitgebreide collectie condoleancemappen zit altijd een map die bij uw onderneming past. De meeste mappen worden, in de gewenste bedrijfskleur, op maat bedrukt met logo. Daarnaast hebben wij ook altijd een aantal condoleancemappen op voorraad liggen, die snel leverbaar zijn met of zonder bedrukking. Kiest u voor een gepersonaliseerde map? Wij leveren condoleancemappen in verschillende materiaalsoorten zoals leder, PU leder, linnen en papier. Op welke map u ook uw oog laat vallen: de afwerking is altijd perfect.

Condoleancemappen bedrukken 

Het produceren en bedrukken van condoleancemappen vindt plaats in eigen huis. Elke map is handgemaakt in Purmerend. Wij zijn net zo kritisch als onze klanten op de kwaliteit en controleren na elke bedrukking of deze voldoet aan uw wensen. Bekijk hier welke mappen wij in ons assortiment hebben en neem contact met ons op om uw wensen door te spreken. De condoleancemappen kunnen geleverd worden in combinatie met bijbehorende uitvaartartikelen, zoals inlegvellen, herinneringsboxen, draagtassen en schrijfwaren. Allemaal in uw eigen huisstijl.

Condoleancepennen bedrukken

Om het condoleanceregister te tekenen heeft u pennen nodig. Wij leveren bedrukte of gegraveerde balpennen aan met uw eigen logo. U kunt kiezen uit balpennen van kunststof, metaal of hout. Deze hebben een zwarte of blauw schrijvende vulling. Bekijk hier ons assortiment.

Uitvaartartikelen in uw eigen huisstijl

Wilt u meer weten over het bedrukken van condoleancemappen en andere uitvaartartikelen? Wij helpen u graag en denken mee over een assortiment aan artikelen in uw eigen huisstijl. Van schrijfwaren tot mappen, herinneringsboxen, draagtassen en paraplu’s. Neem contact met ons op.