CondoleancemapDe Persoonlijke Touch: Gepersonaliseerde Condoleancemappen voor Uitvaartondernemers

De Persoonlijke Touch: Gepersonaliseerde Condoleancemappen voor Uitvaartondernemers

Een uitvaart is een emotionele gebeurtenis, en elk detail moet zorgvuldig worden overwogen om het afscheid van een geliefde op een respectvolle en persoonlijke manier te regelen. Bij Condoleancemap.nl begrijpen we de waarde van deze momenten en bieden we gepersonaliseerde condoleancemappen en ander uitvaartmateriaal aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Wat maakt ons anders dan andere aanbieders?

Handgemaakt in Purmerend

Bij Condoleancemap.nl hechten we waarde aan vakmanschap. Ons toegewijde team van ambachtslieden creëert elk stuk uitvaartmateriaal met de hand in Purmerend (Nederland). Dit zorgt niet alleen voor uitzonderlijke kwaliteit, maar ook voor een persoonlijke touch die digitale productie niet kan evenaren.

Kleine oplages

We begrijpen dat elke uitvaart uniek is, en daarom bieden we de mogelijkheid om al vanaf een kleine oplage van 25 stuks op maat gemaakte condoleancemappen te bestellen. Dit stelt uitvaartondernemers in staat om hun diensten te personaliseren zonder zich zorgen te hoeven maken over onnodige verspilling of kosten. Bekijk hier onze bestsellers: de ‘Yuta‘ en ‘Wood‘ mappen.

Ruime keuze aan materialen en kleuren

Ons assortiment aan materialen en kleuren is uitgebreid, zodat elke uitvaartondernemer de perfecte condoleancemap kan vinden die aansluit op hun huisstijl. Denk aan hoogwaardige materialen zoals PU leder en linnen, beschikbaar in verschillende kleuren om de juiste look en feel te creëren.

Onze condoleancemap van dichtbij

Aan de linker binnenzijde is er ruimte voor een transparante insteek waarin de rouwkaart geplaatst kan worden. In het midden is er plaats voor een visitekaartje, waar je jouw informatie kan delen. De rechterzijde van de map is voorzien van twee ringen met een vulcapaciteit van 16mm. Zowel de schuine transparante insteek als het visitekaarthoesje worden los bijgeleverd, zodat je ze naar wens kan inplakken.

3-slag-condoleancemap-canvas-1 3-slag-condoleancemap-FSC-binnenzijde
Daarnaast is de map rondom doorgestikt met ton-sur-ton-garen, wat niet alleen duurzaam is, maar ook voor een verfijnde uitstraling zorgt. De voorzijde van de map is voorzien van de standaardopdruk ‘condoleance’, die met behulp van blinddruk is aangebracht. Deze subtiele maar elegante details maken onze condoleancemappen tot een passend eerbetoon aan dierbare overledenen.

 

Bestel vandaag uitvaartmateriaal in jouw huisstijl

We staan klaar om jou te helpen bij het bieden van persoonlijke en respectvolle afscheidsdiensten. Onze gepersonaliseerde condoleancemappen zijn een essentieel onderdeel van dit proces, met handgemaakte kwaliteit, kleine oplages, en een breed scala aan materialen en kleuren om aan elke behoefte te voldoen. We zijn er trots op een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van gedenkwaardige afscheidsmomenten voor degenen die we liefhadden.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen helpen bij het personaliseren van je uitvaartdiensten en het maken van betekenisvolle herinneringen voor je klanten.

Ons telefoonnummer: 0299 463 622 
Ons mailadres: sales@condoleancemap.nl

Of gebruik het formulier op onze contactpagina: https://www.condoleancemap.nl/contact/